OMTANKE: Mange på Lyngdal Bibelcamp har snakket om ulykken natt til fredag. Ulykken skjedde i fjorden like utenfor campområdet (bildet over, fra 2017). Foto: Brit Rønningen

Dødsulykke preger Lyngdal Bibelcamp

En 16 år gammel gutt fa Rogaland omkom i ulykke med båt og vannscooter på Rosfjorden i Lyngdal natt til fredag. Det har blitt lagt merke til på Bibelcampen.

− Det er blitt lagt merke til av mange, og spesielt blant de som bodde nede på campen som var nærmere det som skjedde. Selv fikk jeg dette med meg i kiosken kl. 8 morgenen etter, sier Marit Hårklau Ådnanes til sambåndet.no. Hun er leirsjef den siste uka på Lyngdal Bibelcamp.

Sambåndet vet at i alle fall to av camperne på Bibelcampen var direkte involvert i redningsarbeidet. 

Sammenstøt
Ifølge NRK skjedde det et sammenstøt mellom en båt og en vannscooter utenfor feriesenteret i Rosfjorden like før klokken 01 natt til fredag. Politiet opplyser til NRK at en 16 år gammel gutt døde og at ytterligere to gutter på 17 og 15 år var involvert i ulykken. Den ene er sendt til Sørlandet sykehus med lettere skader, mens 17-åringen ble fraktet til Ullevål sykehus fredag formiddag. Politiet melder også at de har rutinemessig tatt blodprøver av de involverte, men det er ikke mistanke om ruspåvirkning.

Politiet har frigitt navnet på 16-åringen. Det var Henrik Auestad Skjørshammer fra Bryne som omkom i ulykken. 

Trist
− Mange har snakket om det som har skjedd, og synes det er veldig trist. Vi ber for familie og nære venner til gutten, og informerte også om hendelsen under bibeltimen i går. Det er ikke mitt inntrykk at han var nær innpå folk på campen, sier Ådnanes.

Så han var ikke med på Bibelcampen?

Jeg har snakket med lederne på ungdomscampen. De er ganske sikker på at han ikke har vært med denne uka. Det er mindre folk siste uka på campen, og lederne har bra oversikt over hvem som er her. Men noen sier at han har vært innom tidligere, svarer Ådnanes.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.